Met het fotograferen van wildlife/natuur vind ik het een uitdaging om dieren in actie vast te leggen. Deze zijn in diverse maten te koop. Kijk in het menu onder "Natuurfotografie" voor meer informatie. Hier is een selectie van mijn foto´s te bekijken. Zie je op sociale media een natuurfoto van mij voorbijkomen die je op afdruk zou willen hebben, neem dan gerust contact met mij op. 
Ik maak graag een mooie plaat op maat!
Tijdens het fotograferen van optredens en evenementen heb ik dezelfde benadering als in de natuur; proberen die unieke en spontane platen te maken. 
Bij fotoshoots in mijn eigen fotostudio te Barchem of op locatie, ga ik juist van te voren de ideeën met je bespreken. Zo kan ik al veel voorbereiden en uitwerken en verloopt de shoot sneller en weten we allebei grotendeels welk eindresultaat we voor ogen hebben. Natuurlijk ontstaan tijdens zo'n sessie ook mooie ideeën die worden meegenomen bij de eindselectie op de computer. Uiteindelijk worden de mooiste foto's nabewerkt én in hoge afdrukresolutie en sociale media bestanden gemaild. Bij afdrukken werk ik graag met aluminium dibond. Dit heeft een zeer scherp eindresultaat en levert dezelfde kleuren als op mijn gekalibreerde beeldschermen. En een groot voordeel is dat het niet reflecteert en het diepte aan de foto geeft. 
Neem een kijkje in mijn portfolio en volg mij op Instagram (@markkoelemanfotografie) en Facebook (Mark Koeleman Fotografie) voor meer foto's.
Een vriendelijke groet, Mark Koeleman
Back to Top